Kis segítség a weboldal működéséhez:

A főldal Termékek menüpontja alatt megtalálhatóak kategóriákba és gyártók szerint rendezve a Kerttrade kft. által forgalmazott termékek. Ha pontosan tudják milyen terméket keresnek, de abban nem biztosak, hogy milyen kategóriába tartozik, akkor a jobb oldalt található Termék keresése ablakba be tudják írni és megtalálja a keresett terméket.

Minden terméknél a Kiszerelés legördülő ablakban lehetőség van kiválasztni a kívánt mennyiségi kiszerelést. Két árat is mutat a rendszer: 

  1. a kiszerelés feletti mindig megmutatja, hogy mi az adott termék nettó ára darabra vagy kg-ra vonatkoztatva.
  2. a vastagon jelölt pedig az adott kiszerelési egység árát, ami a kosárba kerül. pl.: 20 kg-os termék esetén a 20 kg teljes nettó árát

A főoldal Szakcikkek menüpontja alatt összeszedtük Önöknek kategóriákra bontva azokat a fontos szakcikkeket, amelyek segítséget adnak az adott témakörben. Ebben a menüben szintén lehetőség van kategóriák vagy gyártók szerint megkeresni egy adott téma cikkeit. 

A főoldal Labor menüpontja elirányítja Önöket az általunk működtetett borászati labor összes vizsgálatának listájára. Az oldalról további lehetőség nyílik átugrani a laborunk saját weboldalára a www.boraszatilabor.hu-ra.

A főoldal Árlista ikonjára kattintva letölthető a mindenkori aktuális Nagykereskedelmi árlistánk, tartalmazva az általunk forgalmazott összes terméket.

A Kapcsolat menüben a Kerttrade Kft. cégadatai mellett megtalálják borász-szaktanácsadó csapatunk elérhetősőgeit. Ha kérdésük adódna egyes termékek használatával, borkészítéssel kapcsolatos témában, hívják borász kollégáinkat bizalommal! 

Hírlevél regisztráció során lehetőség nyílik értesülni legfrissebb, az általunk fontosnak tartott témákról, termékekről.

Reméljük sok hasznos információval sikerül ellátni Önöket! Jó böngészést kívánunk!

Kerttrade csapata