Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek
Szûrés kategóriára
 Oenopur
  Közvetlenül adagolható, por alakú termék preventív must, cefre kezelésre

 A termék rövid leírása
Az OenoPur a preventív mustkezelés céljára kifejlesztett por alakú termék. Közvetlenül adagolható és könnyen bekeverhetõ (diszpergálható) kombinált termék: nagy tisztaságú cellulózból, PVPP-bõl,  zselatinból és ásványi adszorbensbõl áll. Az OenoPur kazeinmentes, ezért nem esik a jelölési kötelezettség hatálya alá.
A jelenleg hatályos EU-s rendeletek és irányelvek szerint engedélyezett, tisztaság és minõség tekintetében szaklaboratóriumban bevizsgált termék.

 Kezelési cél
Az OenoPur már korai stádiumban eltávolítja a bor érzékszervi tulajdonságaira negatívan ható felesleges polifenolokat. Az alkalmazott technológiától függõen az OenoPur mustban és a cefrén is alkalmazható. Ezáltal a zavaró húzósság és keserû ízek eltávolíthatók.

 A termék és hatása
Az OenoPur több adszorptívan ható komponensbõl épül fel, melyek már must állapotban képesek a nemkívánatos polifenolok széles körét csökkenteni. Ezáltal a mustok minõsége javul jó alapot képezve az érzékszervileg harmonikus borok készítéséhez. Az OenoPur továbbá hozzájárul a zavarosító anyagok jobb ülepedéséhez, és lehetõvé teszi az üledék könnyebb elválasztását.

Adagolása

30 – 100 g /100 l must ill. 100 kg cefre.

 Alkalmazása
Az OenoPur-t duzzasztás nélkül, közvetlenül a mustba vagy a cefrére adagolhatjuk. Figyeljünk az adagolandó mennyiség megfelelõ eloszlatására a teljes mennyiségben! További kezelõanyagok beadagolása, illetve szûrés elõtt mindenképpen 20 percet kell várni. A nyálkázáshoz szükséges anyagok alkalmazása esetén az OenoPur nagyon gyorsan kipelyhesedik. Így a mustüledék sokkal jobban elválasztható és kevés folyadékot köt meg. Idõtakarékossági okokból, már a teljes ülepedést megelõzõen elkezdõdhet a szûrés és a szeparálás.

 Tárolása
Kérjük a terméket száraz és hûvös helyen tárolni!

részletesebb ".pdf" formátumú ismertetõ megtekintéséhez kattintson ide...

 

Termékismertetõink és az azokban található használati utasítások a legjobb tudásunk szerint készültek. Az adatokat legújabb tapasztalataink alapján közöltük.  Mivel a kezelt italokról nem állnak adatok rendelkezésre,- ugyanakkor ezen italok természetes eredetüknél fogva különbözõek,- ezért kezelési ajánlásaink nem lehetnek kötelezõ érvényûek.  Az ismertetések megfelelnek a német bortörvény és az EU elõírásainak. Egyebekben általános eladási feltételeink az irányadóak.  2010.10.06.


Vissza a termékekhez

Bankkártyás fizetésRendelés faxon

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erõspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu