Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek
Szûrés kategóriára
Flotáció    
A musttisztítás egyik módja lehet a flotáció. Az ülepítéssel szemben a flotációnál a zavarosító anyagok vivõgáz (levegõ vagy nitrogén) segítségével a must felszíne felé haladnak, és ott képeznek felülúszó részt. A flotáció elõtt a cefrét vagy a mustot enzimmel kell kezelni, hogy a zavarosító anyagok felszínre kerülését megkönnyítsük, vagy egyáltalán lehetõvé tegyük. A flotációt speciális, magas Bloom-számú zselatin adagolása segíti, és hatékonyságát nagymértékben javítja. Minden további a mustülepítésénél is használt kezelõanyag a flotációnál is probléma nélkül alkalmazható.
MegnevezésLeírás /
Bt adatlap
LeírásMennyiségEgység

Trenolin Flot Plus

Trenolin Flot Plus
Letöltés / 
Nagy reakcióképességû, folyékony pektinázkoncentrátum flotációs musttisztításra.
 db
1 kg  - 8 035 Ft + ÁFA/db

Erbigel Flot

Erbigel Flot
Letöltés / 
Az ErbiGel Flot speciálisan a must flotációjára kifejlesztett, állati eredetû zselatin. Bloom-száma 200 körüli, hogy a flotáció tisztító hatása minél hatékonyabb legyen.
 db

LiquiGel Flot

LiquiGel Flot
A LiquiGel Flot speciálisan a must flotációjára kifejlesztett folyékony zselatin. Köszönhetõen a nagy molekulájú alkotórészek magas arányának, a LiquiGel Flot hasonló funkciót lát el, mint a magas Bloom-számú porzselatinok.
 db
10 kg  - 14 050 Ft + ÁFA/db
Vissza a kategóriákhoz
Tovább a kosár tartalmához
Bankkártyás fizetésRendelés faxon

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erõspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu