Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek
Szűrés kategóriára
Laboratóriumi vizsgálatok
A labor széleskörű borászati méréseket kínál. Az általunk végzett vizsgálatok, alkalmazott módszerek megfelelnek az Európai Unió borra vonatkozó előírásainak, vagy a magyar borvizsgálati szabványok követelményeinek. Tegye próbára a laboratórium méréseit, szolgáltatásait!
MegnevezésLeírás /
Bt adatlap
LeírásMennyiségEgység

Alkoholmeghatározás – piknométerrel

Alkoholmeghatározás - piknométerrel
A borminta alkoholtartalmát lepárlást követően, piknométeres beméréssel határozzuk meg. Az alkoholtartalmat térfogatszázalékban kifejezve adjuk meg. Mértékegység: V/V% Vizsgálati módszer :EGK 2676/90/ 3.3-4"
 db
1 db  - 960 Ft + ÁFA/db

Sűrűség – piknométerrel

Sűrűség - piknométerrel
A sűrűséget meghatározott térfogatú bor vagy must 20 °C-on mért sűrűségének és a víz ugyanazon hőmérsékleten mért sűrűségének hányadosa adja. A meghatározáshoz piknométert és analitikai mérleget használunk. Mértékegység: d20/20 Vizsgálati módszer: EGK 2676/90/1.4"
 db
1 db  - 720 Ft + ÁFA/db

Extrakt összes (alkohol és sűrűségmérésből számítva)

Extrakt összes (alkohol és sűrűségmérésből számítva)
Az összes szárazextrakt-, vagy az összes szárazanyagtartalom minden olyan anyagot magában foglal amely meghatározott környezeti körülmények között nem párolog el. Mértékegység: g/l Vizsgálati módszer: EGK 2676/90/ 4."
 db
1 db  - 100 Ft + ÁFA/db

Invertcukor

Invertcukor
A borban található redukáló cukrok összessége, meghatározásuk titrálással történik. Mértékegység: g/l Vizsgálati módszer: MSZ 9479/1.
 db
1 db  - 960 Ft + ÁFA/db

Extrakt cuk.mentes (alkohol, sűrűség és cukormésérből számolva)

Extrakt cuk.mentes (alkohol, sűrűség és cukormésérből számolva)
Az összes szárazextrakt és az összes cukortartalom különbsége, számított érték. Mértékegység: g/l Vizsgálati módszer: EGK 2676/90/ 4.
 db
1 db  - 100 Ft + ÁFA/db

Összes sav mérés

Összes sav mérés
A titrálható savak összesége. A titrálást lúgos mérőoldattal, pH mérővel követve, pH=7-ig végezzük. Mértékegység: g/l Vizsgálati módszer: EGK 2676/90/ 13./5.2-5.3
 db
1 db  - 720 Ft + ÁFA/db

pH mérés

pH mérés
A pH meghatározása potenciometrikus módszerrel, műszeres analitikai módszerrel történik. Vizsgálati módszer: EGK 2676/90/ 24.
 db
1 db  - 560 Ft + ÁFA/db

Illósav mérés

Illósav mérés
Az illósavtartalom a borban szabad vagy kötött állpotban lévő szerves savak, többnyire ecetsav illetve egyéb illékony savak összesége. Mértékegység: g/l Vizsgálati módszer: EGK 2676/90/ 14.
 db
1 db  - 800 Ft + ÁFA/db

Szabad kénessav mérés

Szabad kénessav mérés
A borban található szabadkén mennyiségének meghatározása titrálással. Mértékegység: mg/l Vizsgálati módszer: MSZ 9465/3.
 db
1 db  - 400 Ft + ÁFA/db

Összes kénessav mérés

Összes kénessav mérés
gi szintjéről és palackozás illetve forgalomba hozatal előtt meghatározza a szükséges kénezés mértékét. Mértékegység: mg/l Vizsgálati módszer: MSZ 9465/3.
 db
1 db  - 480 Ft + ÁFA/db

Próbaderítés

Próbaderítés
Vizsgálati módszer: kombinált (Bentonit-zselatin-kovasavszol) vagy bentonitos derítés
 db
1 db  - 2 400 Ft + ÁFA/db

Melegpróba

Melegpróba
Vizsgálati módszer: Palackállóság 80 °C/4 óra
 db
1 db  - 800 Ft + ÁFA/db

Hidegpróba

Hidegpróba
Vizsgálati módszer: Gyorsfagyasztás dermedéspontig
 db
1 db  - 800 Ft + ÁFA/db

Bentoteszt vizsgálat

Bentoteszt vizsgálat
A kész italokban jelenlevő fehérjék zavarosodást okozhatnak. A BentoTEST reagenssel a fent említett fehérjék kimutathatók, így meghatározható a derítéshez szükséges bentonit mennyisége.
 db
1 db  - 400 Ft + ÁFA/db

Mikroszkópos üledékvizsgálat

Mikroszkópos üledékvizsgálat
 db
1 db  - 3 000 Ft + ÁFA/db

Szűrhetőség vizsgálata membránszűrővel

Szűrhetőség vizsgálata membránszűrővel
 db
1 db  - 1 200 Ft + ÁFA/db

NTU mérés

NTU mérés
Mértékegység: NTU Vizsgálati módszer: Turbiquant 1100 IR készülékkel
 db
1 db  - 560 Ft + ÁFA/db

Érzékszervi harmonizálás

Érzékszervi harmonizálás
Vizsgálati módszer: A modern borizlésnek megfelelő kifogástalan érzékszervi tulajdonságok kialakítása
 db
1 db  - 1 800 Ft + ÁFA/db

Almasav mérés

Almasav mérés
Mértékegység:g/l Vizsgálati módszer: RQflex Reflektométer
 db
1 db  - 1 000 Ft + ÁFA/db

Érzékszervi ellenőrzés

Érzékszervi ellenőrzés
 db
1 db  - 800 Ft + ÁFA/db

Tejsav mérés

Tejsav mérés
Mértékegység: g/l Vizsgálati módszer: RQflex Reflektométer
 db
1 db  - 1 000 Ft + ÁFA/db

Kalcium–tartarát telítési hőmérséklet meghatározás

Kalcium-tartarát telítési hőmérséklet meghatározás
 db
1 db  - 800 Ft + ÁFA/db

Borkő telítési hőmérséklet meghatározás

Borkő telítési hőmérséklet meghatározás
 db
1 db  - 800 Ft + ÁFA/db

Sárgavérlúgsós próbaderítés

Sárgavérlúgsós próbaderítés
 db
1 db  - 2 000 Ft + ÁFA/db

Titrálható savtartalom meghatározás potenciometrikus módszerrel

Titrálható savtartalom meghatározás potenciometrikus módszerrel
 db
1 db  - 800 Ft + ÁFA/db

Must sűrűségének mérése mustiméterrel, táblázatból cukortartalom és várható alkoholtartalom

Must sűrűségének mérése mustiméterrel, táblázatból cukortartalom és várható alkoholtartalom
 db
1 db  - 400 Ft + ÁFA/db

Szabad kénessav tartalom reduktonok nélkül

Szabad kénessav tartalom reduktonok nélkül
 db
1 db  - 500 Ft + ÁFA/db

Összes kénessav tartalom reduktonok nélkül

Összes kénessav tartalom reduktonok nélkül
 db
1 db  - 580 Ft + ÁFA/db
Vissza a kategóriákhoz
Tovább a kosár tartalmához
Bankkártyás fizetésRendelés faxon

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erőspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu