Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek
Szûrés kategóriára
Aktivit

Kiváló minõségû kálcium-nátrium bentonit-granulátum


A termék rövid leírása

Az Aktivit kalcium-nátrium alapú bentonit-granulátum italkezelési célra. A jelenleg hatályos törvények és rendelkezések szerint engedélyezett, tisztaság és minõség tekintetében szaklaboratóriumban bevizsgált termék.

   

Kezelési cél

Az italok tisztítása, ill. stabilizálása fehérje- és kolloidzavarosodások ellen.

 

A termék és hatása

Az Aktivit italtechnológiai alkalmazásra kifejlesztett granulált, tiszta felületû bentonit. Az Aktivit átfogó fehérjestabilizálást és a tisztítást tesz lehetõvé, olyan esetekben, amikor a tiszta kalciumbentonit alkalmazása nem elégséges. Az Aktivit-tel megoldható bizonyos fehérjék, továbbá cserzõ- és zavarosító anyagok adszorpciója, mindenekelõtt magas pH-jú, ill. alacsony savtartalmú italoknál.

 

Adagolása

A szükséges adagolási mennyiséget elõkísérlettel kell meghatározni. Az irányadó adagolási mennyiség: 70-150 g / 100l.

 

Alkalmazása

Felhasználás elõtt bizonyosodjunk meg, hogy a derítõ szuszpenzió idegen szagoktól mentes-e. Az Aktivit-et 3-5-szörös vízmennyiségbe lassan elkeverjük, majd 4-8 órán át duzzasztjuk, és ülepedni hagyjuk. Az esetleges vízfelesleget leöntjük. Az Aktivit pépet az adagolás elõtt az itallal elfolyósítjuk, majd hozzáadagoljuk, és jól elkeverjük.

 

Tárolása

Az Aktivit kiváló minõségû bentonit, ezért óvni kell idegen szagoktól és nedvességtõl. A felbontott csomagokat gondosan zárjuk vissza. Nem megfelelõ tárolás és felhasználás esetén a felelõsség a felhasználót terheli.

 


részletesebb ".pdf" formátumú ismertetõ megtekintéséhez kattintson ide...

Termékismertetõink és az azokban található használati utasítások a legjobb tudásunk szerint készültek. Az adatokat legújabb tapasztalataink alapján közöltük.  Mivel a kezelt italokról nem állnak adatok rendelkezésre,- ugyanakkor ezen italok természetes eredetüknél fogva különbözõek,- ezért kezelési ajánlásaink nem lehetnek kötelezõ érvényûek.  Az ismertetések megfelelnek a német bortörvény és az EU elõírásainak. Egyebekben általános eladási feltételeink az irányadóak.  2010.10.06.

Vissza a termékekhez

Bankkártyás fizetésRendelés faxon

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erõspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu