Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek

Almasavbontás – BioStartVitale SK11, BioStart Forte SK2, MaloStar Cream és MaloStar Fruit

Almasavbontás – BioStartVitale SK11, BioStart Forte SK2, MaloStar Cream és MaloStar Fruit

A BioStart Vitale SK11-el történő biológiai savbontás feltételei:
• Szabad SO2: max. 15 mg/l . Ideális: SO2 nélkül!
• Összes SO2: max. 50-60 mg/l.
• pH: a pH 3,0-nál magasabb kell legyen (ha szükséges a bor pH-ját Erbslöh-Kalkkal 3 pH-ra vagy e fölé
kell beállítani).
• Hőmérséklet: a bor hőfoka 16 C fölött legyen.
• Alkoholtartalom: max. 15,5% (V/V).
• Kedvezően hat a malolaktikus erjedésre, ha a bor egészséges élesztőn vagy finom seprőn van tartva.
• A széndioxid gátolhatja az almasavbomlást, ezért a felesleges CO2-ot fejtéssel vagy másik edényzetbe
történő szivattyúzással el kell távolítani.
BioStart Nutri adagolásával az almasavbontás akadálymentesen hajtható végre.
>>>> Tovább a leíráshoz …

A BioStart Forte SK2-vel történő biológiai savbontás feltételei:
• Szabad SO2 : max. 15 mg / l. Ideális: SO2 nélkül!
• Összes SO2 : max. 45 mg / l.
• Az optimális lebontáshoz tanácsos a beoltást az alkoholos erjedés végén (maradék cukor ≈ 4g /
l), vagy közvetlenül az erjedés után végezni.
• pH: a bor pH-jának 3 vagy e fölöttinek kell lenni. (ha szükséges a bor pH-ját Erbslöh-Kalk-kal 3
pH-ra vagy e fölé kell beállítani
• Hőmérséklet: a bor hőfoka 14oC fölött legyen.
• Alkoholtartalom: max. 14,5% (V/V).
• Kedvezően hat a malolaktikus erjedésre, ha a bor egészséges élesztőn vagy finom seprőn van
tartva.
BioStart Nutri adagolásával az almasavbontás akadálymentesen hajtható végre.
>>>>  Tovább a leíráshoz …

MaloStar Fruit

- szabad SO2 < 10 mg/l,
- össz.-SO2 < 25 mg/l,
- beoltási hőmérséklet min. 18 °C későbbi hőmérsékletcsökkentés a pincehőmérsékletre nem befolyásolja a már megkezdett almasavbontást,
- pH > 3,2,
- alkohol tartalom < 13,5 v/v %. >>>> Tovább a leíráshoz …

MaloStar Cream

- szabad SO2 < 20 mg/l,
- össz.-SO2 < 40 mg/l,
- beoltási hőmérséklet min. 16 °C kés őbbi hőmérsékletcsökkentés a pincehőmérsékletre nem befolyásolja a már megkezdett almasavbontást,
- pH > 3,1,
- alkohol tartalom < 15,5 v/v %.  >>>> Tovább a leíráshoz …


Bankkártyás fizetésRendelés faxon

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erőspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu