Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek

Erre figyeljen az almasavbontás során az idei évjáratban

Erre figyeljen az almasavbontás során az idei évjáratban

A vörösborok savtartalmának csökkentése minden évjáratban más kihívás elé állítja a borászokat, míg tavaly az alacsony pH-k okoztak
problémát, idén valószínűleg magas alkohol tartalommal kell megbirkózniuk az almasavbontó baktériumoknak. A következő táblázat
tartalmazza az Erblsöh BiStart baktériumainak pH, alkohol tűrését és azt is, hogy szimultán beoltásra (ún. koinokulációra) alkalmasak-e. --->

Olvassa el a Bor és Piac c. szaklap legújabb számában megjelent cikkünket: Citrát-negatív Baktériumkultúrák - újdonságok az almasavbontás terén

Bankkártyás fizetésRendelés faxon

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erőspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu