Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek

Ajánlatunk a 2012-es szüretre

Ajánlatunk a 2012-es szüretre



 

          VinProtect lehetővé teszi a cefre, must és bor hatékony oxidáció elleni védelmét és stabilizálja az aromát
           és az íz alkotókat. A jól megválasztott alkotórészek nagy antioxidáns hatást garantálnak. >>>tovább

             A Trenolin Frio DF még 5 C-on is aktív "hidegstabil" pektináz hatékonyan alkalmazható fehércefrék
            szárazjéggel történő feldolgozásakor, hideg ülepítéskor, valamint vöröscefrék hidegmacerációjakor. A
            Trenolin Frio DF cefrére történő alkalmazáskor növeli a színléhányadot ezáltal elősegíti az aroma és
            zamatanyagok átoldódását a mustba, valamint hideg ülepítés során gondoskodik a hatékony
            pektinbontásról elősegítve a must ülepedését.
 >>>tovább              Találja meg a szüreti technológiához legjobban illő Trenolin enzimet! >>>tovább             Nagy hatékonyságú pektináz, a pektingazdag fajtákhoz (szilváni, fűszeres tramini, bianka stb.) intenzív
            pektinbontó hatékonysággal, préselés könnyítéshez, ülepítéshez és a szűrhetőség javításához, 10 C alatt is
            aktív. >>>tovább             Magas mustfokok, alacsonyabb savtartalmak és fenolosan is jól beérett szőlők várhatóak a 2012-es
            szüretben is. A musttisztítás során alkalmazott Erbslöh-Mostgelatine CF-el korai stádiumban csökkenthető
            a zavaró ploifenolok és katechinek mennyisége. A kazein mentes Erbslöh-Mostgelatine CF elősegíti a must
            ülepedését is.  >>>tovább
A FermoBent PORE-TEC együtterjesztésre kifejlesztett mustbentonit. A FermoBent PORE-TEC már korai fázisban képes megkötni a fehérjéket a mustból, alkalmazásával fehérjestabil újbor érhető el. A FermoBent PORE-TEC beadagolása az élesztőtápanyag és az élesztő beadagolásával együtt történik.
A FermoBent PORE-TEC technológiai folyamatábrája itt.
A FermoBent PORE-TEC granulátum struktúrája úgy került kialakításra, hogy közvetlenül duzzasztás nélkül is bekeverhető legyen a mustba.
A FermoBent PORE-TEC 100-150 g/100l must adagolási mennyiséggel fehérjestabíl újbort adhat az erjedés után. Nehezen fehérjestabilizálható fajtáknál pl.: zöldveltelini, tramini, irsai olivér, szürkebarát, pinot blanc, királyleányka... az adagolási mennyiséget 200 g/100l must vagy magasabb értékre kell emelni.
A FermoBent PORE-TEC extrém alacsony vastartalma miatt nem növeli a mustok, újborok vastartalmát valamint nagy tisztasága miatt tiszta illatú és egyenletes erjedést tesz lehetővé.   >>>tovább  
            A LittoLevure Pink (var. Bayanus) élesztő kirobbanóan gyümölcsös rozék készítéséhez használható. Ez az
            élesztő  lehetővé teszi a rozé hidegerjesztését ezáltal a gyümölcsaromák jobb megőrzését. A LittoLevure
            Pinkkel készített rozék színe divatos piros-rózsaszín, lila reflexekkel. Aromajegyei a következők: virágos,
            fűszeres illat málna és egyéb piros gyümölcsök.
  >>>tovább  

            Találja meg a fajtához, technológiához legjobban illő Oenoferm élesztőt! >>>tovább

           Az innovatív Trub-ex Neu cellulózzal az ülepítési mustaljak kipréselhetők. Így csökkenthető a veszteség
          nem kell hozzá vákuumdobszűrő vagy egyéb költséges berendezés, mivel a Trub-ex Neu magába szívja a
          mustot és így az alj egyszerűen kipréselhető. >>>tovább

Bankkártyás fizetésRendelés faxon

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erőspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu