Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek

Technológiai ajánlás kovaföldszűréshez BECOGUR

Technológiai ajánlás kovaföldszűréshez BECOGUR

A BECOGUR® mikroszkopikus algák vázának természetes lerakódásából nyert kovaföld. 10 millió évvel ezelőtt a Föld különböző pontjain több száz méter mélységben lerakódtak. A nyers kovaföld vagy diatómaföld 60 % nedvességet tartalmaz. Az előállítás folyamán a nyers kovaföld durva őrlésen és előszárításon megy keresztül. A kalcinálás 800-1200 °C-on megy végbe forgó izzító kemencében így a szerves anyag maradékokat és az oldható zavaró nyomelemeket oldhatatlan kötésekbe viszik át. Ezután pontosan meghatározott válogatási eljáráson megy keresztül, hogy a BECOGUR® típusoknak megfelelő részecskeméretet elérjék. A BECOGUR® teljesen tiszta a szűrésre nem alkalmas részecskéktől, mint finom por vagy kvarchomok.
A BECOGUR® kovaföldek alkalmazásával a borokat a durva szűréstől egészen az élesztő mentes szűrlet eléréséig tudjuk tisztítani kovaföldszűrőgép használatával.

Szűrés BECOGUR® kovaföldekkel horizontáltányéros kovaföldszűrő esetén >>

Szűrés BECOGUR® kovaföldekkel támasztólapos kovaföldszűrő esetén >>

Bankkártyás fizetésRendelés faxon

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erőspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu