Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek

Technológiai ajánlás kovaföldszûréshez BECOGUR

Technológiai ajánlás kovaföldszûréshez BECOGUR

A BECOGUR® mikroszkopikus algák vázának természetes lerakódásából nyert kovaföld. 10 millió évvel ezelõtt a Föld különbözõ pontjain több száz méter mélységben lerakódtak. A nyers kovaföld vagy diatómaföld 60 % nedvességet tartalmaz. Az elõállítás folyamán a nyers kovaföld durva õrlésen és elõszárításon megy keresztül. A kalcinálás 800-1200 °C-on megy végbe forgó izzító kemencében így a szerves anyag maradékokat és az oldható zavaró nyomelemeket oldhatatlan kötésekbe viszik át. Ezután pontosan meghatározott válogatási eljáráson megy keresztül, hogy a BECOGUR® típusoknak megfelelõ részecskeméretet elérjék. A BECOGUR® teljesen tiszta a szûrésre nem alkalmas részecskéktõl, mint finom por vagy kvarchomok.
A BECOGUR® kovaföldek alkalmazásával a borokat a durva szûréstõl egészen az élesztõ mentes szûrlet eléréséig tudjuk tisztítani kovaföldszûrõgép használatával.

Szûrés BECOGUR® kovaföldekkel horizontáltányéros kovaföldszûrõ esetén >>

Szûrés BECOGUR® kovaföldekkel támasztólapos kovaföldszûrõ esetén >>

Bankkártyás fizetésRendelés faxon

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erõspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu