Kosár tartalmaCégtörténetKapcsolatBelépésRegisztrációEnglish
Termékjegyzék, leírásokHírekAjánlások, szakcikkek

Bankkártyás fizetés a K&H Bank rendszerén keresztül

A borkezeles.hu webáruházban a K&H Bank biztonságos rendszerén keresztül vásárolhat bankkártyával.

A fizetés folyamata:

  • A vásárló (kártyabirtokos) a webáruházban eljut ahhoz a ponthoz, ahol a kiválasztott áru ellenértékét ki kell fizetnie. Ekkor a "Fizetem" gomb lenyomása után át lesz irányítva a bank titkosított oldalára.
  • A bank titkosított felületén a kártyaadatok megadása után, a fizetés gombbal jóváhagyja a tranzakciót.
  • A fizetést követõen visszatér a borkezeles.hu oldalra, és a vásárlásáról visszaigazolást kap.

Fontos tudnivalók:

  • Egy vásárlást nem lehet többször kifizetni, ez ellen véd a rendszer.
  • A borkezeles.hu webáruházhoz nem jutnak el a bankkártya adatok, ezekrõl csak a bank értesül.
  • Amennyiben túlfizetés történik, vagy valamilyen okból kifolyólag a megrendelt áru nem szállítható, jóváírásra van lehetõség
  • A kártyás fizetés során Forintban történik a tranzakció.

A biztonságról:

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A K&H rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevû cég teszi lehetõvé az K&H Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngészõ program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés elõtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetõek.

Az elfogadott kártyák:

A K&H Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electron-nál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetõvé.

Értékesítés 2336 Dunavarsány-Erõspuszta, Dunavarsány Ipari Park Telefon 06 24 534 060   06 24 534 070   06 24 534 080 Fax 06 24 534 081 E-mail borkezeles@kerttrade.hu

2009 © Kerttrade Kft. Minden jog fenntartva Design & Solutions by NetGo.hu